Advertisement

Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live / Seismos Twra Kairos Live Tilegrafimanews / Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live / Seismos Twra Kairos Live Tilegrafimanews / Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο.. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος της κρήτη tv Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το απόγευμα της δευτέρας 26 ιουλίου. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής (08/08) στην κρήτη. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη.

Isxyros Epifaneiakos Seismos 3ypnhse Thn Krhth Cretalive Eidhseis
Isxyros Epifaneiakos Seismos 3ypnhse Thn Krhth Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Live tv streaming από την κρήτηtv. Σεισμός τωρα κοντά στην κρήτη. Ο σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 27 Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο. Ο σεισμός γίνεται και σε άλλα ουράνια σώματα όπως η σελήνη. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το απόγευμα της δευτέρας 26 ιουλίου. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο.

Σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:22 στον θαλάσσιο χώρο 97 χιλιόμετρα νότια της άρβης, στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που διένειμε σε μέσα ενημέρωσης το γεωδυναμικό ινστιτούτο του.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το απόγευμα της δευτέρας 26 ιουλίου. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Ο σεισμός χαρακτηρίζεται ασθενής και σημειώθηκε στις 13:22 ενώ 13 λεπτά αργότερα ακολούθησε μια δόνηση μεγέθους 3,5 ρίχτερ από την ίδια περιοχή. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας 12 οκτωβρίου 2020, βορειοανατολικά της κρήτης. Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος της κρήτη tv Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σεισμός τωρα κοντά στην κρήτη. Ο σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 27 Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,2 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4 ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου και το εστιακό βάθος. Σεισμοσ τωρα σεισμοσ κρητη share tweet share;

Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι Σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:22 στον θαλάσσιο χώρο 97 χιλιόμετρα νότια της άρβης, στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που διένειμε σε μέσα ενημέρωσης το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής (08/08) στην κρήτη.

Dyo Seismikes Donhseis Mesa Se Ligh Wra Sthn Krhth Cretalive Eidhseis
Dyo Seismikes Donhseis Mesa Se Ligh Wra Sthn Krhth Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Σεισμός τωρα κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,2 ρίχτερ. 9:59 μμ, πέμπτη 24 σεπ 2020 9:59 μμ,. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας 12 οκτωβρίου 2020, βορειοανατολικά της κρήτης. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το απόγευμα της δευτέρας 26 ιουλίου. Σεισμός τωρα κοντά στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού.

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος της κρήτη tv Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Σεισμός τωρα κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός τωρα κοντά στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής (08/08) στην κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 4 ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου και το εστιακό βάθος. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. Σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας 12 οκτωβρίου 2020, βορειοανατολικά της κρήτης. Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμοσ κρητη. Σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:22 στον θαλάσσιο χώρο 97 χιλιόμετρα νότια της άρβης, στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που διένειμε σε μέσα ενημέρωσης το γεωδυναμικό ινστιτούτο του.

Σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:22 στον θαλάσσιο χώρο 97 χιλιόμετρα νότια της άρβης, στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που διένειμε σε μέσα ενημέρωσης το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. 9:59 μμ, πέμπτη 24 σεπ 2020 9:59 μμ,. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου.

Seismos Cretalive
Seismos Cretalive from www.cretalive.gr
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμός τωρα κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 27 Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμοσ κρητη. Σεισμοσ τωρα σεισμοσ κρητη share tweet share; Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμοσ κρητη. Ψυχραιμία και όχι πανικό συνιστούν οι ειδικοί. Ο σεισμός χαρακτηρίζεται ασθενής και σημειώθηκε στις 13:22 ενώ 13 λεπτά αργότερα ακολούθησε μια δόνηση μεγέθους 3,5 ρίχτερ από την ίδια περιοχή. Ο σεισμός γίνεται και σε άλλα ουράνια σώματα όπως η σελήνη. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το απόγευμα της δευτέρας 26 ιουλίου. Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4 ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου και το εστιακό βάθος. Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σεισμοσ τωρα σεισμοσ κρητη share tweet share; Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Ο σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 27

Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού.

Posting Komentar

0 Komentar